17.10.2014
Lody
Nie do końca znana jest tajemnica powstania lodów. Podobno s..ecnie są najpopularniejszym deserem, a kompozycje lodowe i ich smak mnożą się w nieskończoność.
Nazywam się Andrzej Rodak i jestem kuchmistrzem, technologiem żywienia zbiorowego, szefem kuchni. Specjalizuję się w kuchni polskiej z dodatkiem kuchni śródziemnomorskiej i akcentami kuchni francuskiej.
Nie do końca znana jest tajemnica powstania lodów. Podobno s..ecnie są najpopularniejszym deserem, a kompozycje lodowe i ich smak mnożą się w nieskończoność.
Dowiedz się więcej„Przybyło nowe Beaujolais" - ten radosny okrzyk rozbrzmiewa k..odego francuskiego wina, które pojawia się we wszystkich sklepach i restauracjach.
Dowiedz się więcejCzas na głębsze wprowadzenie osób zainteresowanych tą orginalną sztukę, w jej tajniki, pochodzenie i historię.
Dowiedz się więcej